0
producten vergelijken

Opleidingen

Sorteer op
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
'n Crimineel Ontbijtje A20020

Winkelcriminaliteit is een groot probleem en geeft veel schade voor de detailhandel. Daarnaast neemt ook agressie en geweld op de winkelvloer toe. Omdat Aukes training en advies specialist is op het gebied van het creëren van veiligheid in bedrijven bieden wij 'n Crimineel Ontbijtje aan.

Tijdens dit Criminele Ontbijtje krijgt u de gelegenheid om met Aukes training en advies en andere collega's te bespreken wat u kunt doen om winkelcriminaliteit zoveel mogelijk te voorkomen.

U ontvangt een pakket met daarin een boekje met tips, een veiligheidsquiz, stellingenkaartjes en dilemmakaartjes.

Aantal deelnemers: 8 - 12 personen

 

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Basis (BHV Basis) A20008

De Opleiding Bedrijfshulpverlening (ofwel BHV cursus) is een tweedaagse opleiding waar de cursist leert hoe te handelen in het geval van een acute levensbedreigende situatie tot het moment dat de professionele hulporganisaties aanwezig zijn en het van je overnemen.

Het resultaat

Na het volgen van deze opleiding is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongelukken, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Herhaling (BHV Herhaling) A20009

De Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening is een ééndaagse training waarin de in de BHV basis opleiding aangeleerde vaardigheden met betrekking tot reanimatie, kleine blusmiddelen en ontruiming worden herhaald en opnieuw worden geoefend.

Het resultaat

Na het volgen van deze BHV cursus is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongevallen, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
EHBO Cursus Kinderen A20010

Uw kind is toch uw kostbaarste bezit?!
 
Wat doet u als uw kind van de trap valt en zijn pols kneust? Of als hij zich verslikt in een snoepje?
 
Wij bieden u een 1-daagse cursus ‘EHBO aan kinderen’ waarin al deze vragen beantwoord worden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
AED Workshop A20012

De Workshop AED is een korte, interactieve workshop van één dagdeel bestemd voor iedereen die de Automatische Externe Defibrillator moet kunnen bedienen, maar geen bedrijfshulpverlener is.
 
Het resultaat
 
Na het volgen van deze workshop ben je in staat om bij calamiteiten op een juiste en adequate wijze te handelen en de AED te bedienen.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
E-learning Bedrijfshulpverlening A10022

Bespaar geld en tijd!! Met de innovatieve module E-learning voor de BHV van Aukes training en advies. In deze interactieve E-learning module leert u, in uw eigen tempo (ongeveer 2 tot 2,5 uur), alle basisbeginselen van de Bedrijfshulpverlening (BHV). Alle onderdelen uit de traditionele BHV opleiding komen aan bod. In deze innovatieve BHV E-learning doorlopen de cursisten 3 verschillende casussen.

Wat krijgt u als u deze opleiding koopt?

  • 1 jaar toegang tot de E-learning module op internet
  • Een dagdeel (3,5 uur) praktijktraining om alle vaardigheden onder de knie te krijgen
Prijs op aanvraag
Meer info