BHV herhalingscursus

BHV herhalingscursus - E-learning_Bedrijfshulpverlening

BHV herhalingscursus volg je bij wehbo. Wij geven een BHV herhalingscursus wat één dag duurt. In deze BHV herhalingscursus word herhaald wat u al eerder heeft geleerd in een BHV basis opleiding. Met een BHV herhalingscursus word het geheugen weer opgefrist. Tijdens de BHV herhalingscursus  oefenen de deelnemers handelingen, zoals de stabiele zijligging, de Noodvervoersgreep van Rautek en  het aanleggen van een verband. Ga voor meer informatie over een BHV herhalingscursus naar wehbo.nl.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
E-learning Bedrijfshulpverlening A10022

Bespaar geld en tijd!! Met de innovatieve module E-learning voor de BHV van Aukes training en advies. In deze interactieve E-learning module leert u, in uw eigen tempo (ongeveer 2 tot 2,5 uur), alle basisbeginselen van de Bedrijfshulpverlening (BHV). Alle onderdelen uit de traditionele BHV opleiding komen aan bod. In deze innovatieve BHV E-learning doorlopen de cursisten 3 verschillende casussen.

Wat krijgt u als u deze opleiding koopt?

  • 1 jaar toegang tot de E-learning module op internet
  • Een dagdeel (3,5 uur) praktijktraining om alle vaardigheden onder de knie te krijgen
Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Herhaling (BHV Herhaling) A20009

De Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening is een ééndaagse training waarin de in de BHV basis opleiding aangeleerde vaardigheden met betrekking tot reanimatie, kleine blusmiddelen en ontruiming worden herhaald en opnieuw worden geoefend.

Het resultaat

Na het volgen van deze BHV cursus is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongevallen, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info

Google pagina's