BHV opleiding

BHV opleiding - Cursus_BedrijfsHulpVerlening_Basis_(BHV_Basis)

Op zoek naar een BHV opleiding ? Wij geven een BHV opleiding wat twee dagen duurt. De cursist leert in deze BHV opleiding hoe ze moeten handelen in het geval van een acute levensbedreigende situatie. Tijdens de BHV opleiding (cursus) worden verschillende onderwerpen besproken die samengenomen kunnen worden in de onderwerpen Eerste Hulp, Brand en Ontruiming. Het is veilig maar ook belangrijk als er mensen in het gebouw aanwezig zijn met een BHV opleiding.
Op onze website kunt u meer lezen over een BHV opleiding.

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Basis (BHV Basis) A20008

De Opleiding Bedrijfshulpverlening (ofwel BHV cursus) is een tweedaagse opleiding waar de cursist leert hoe te handelen in het geval van een acute levensbedreigende situatie tot het moment dat de professionele hulporganisaties aanwezig zijn en het van je overnemen.

Het resultaat

Na het volgen van deze opleiding is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongelukken, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Herhaling (BHV Herhaling) A20009

De Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening is een ééndaagse training waarin de in de BHV basis opleiding aangeleerde vaardigheden met betrekking tot reanimatie, kleine blusmiddelen en ontruiming worden herhaald en opnieuw worden geoefend.

Het resultaat

Na het volgen van deze BHV cursus is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongevallen, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info

Google pagina's