Boek bedrijfshulpverlening

Boek bedrijfshulpverlening - Cursus_BedrijfsHulpVerlening_Basis_(BHV_Basis)

Het boek bedrijfshulpverlening is te bestellen op wehbo.nl. Het is belangrijk dat u personeel een cursus bedrijfshulpverlening volgt, zodat ze weten wat te doen bij een ongeval. Bij deze cursus heeft u een boek bedrijfshulpverlening nodig. Het boek bedrijfshulpverlening wordt o.a. ingegaan op de specifieke taken en verantwoordelijkheden van een Ploegleider BHV. Voorbeeld van het boek bedrijfshulpverlening zijn onderverdeeld in de onderwerpen in de Eerste Hulp Bij Ongelukken, Brand en de Ontruiming, worden besproken.

Ga voor meer informatie over het boek bedrijfshulpverlening naar wehbo.nl.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
E-learning Bedrijfshulpverlening A10022

Bespaar geld en tijd!! Met de innovatieve module E-learning voor de BHV van Aukes training en advies. In deze interactieve E-learning module leert u, in uw eigen tempo (ongeveer 2 tot 2,5 uur), alle basisbeginselen van de Bedrijfshulpverlening (BHV). Alle onderdelen uit de traditionele BHV opleiding komen aan bod. In deze innovatieve BHV E-learning doorlopen de cursisten 3 verschillende casussen.

Wat krijgt u als u deze opleiding koopt?

  • 1 jaar toegang tot de E-learning module op internet
  • Een dagdeel (3,5 uur) praktijktraining om alle vaardigheden onder de knie te krijgen
Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Basis (BHV Basis) A20008

De Opleiding Bedrijfshulpverlening (ofwel BHV cursus) is een tweedaagse opleiding waar de cursist leert hoe te handelen in het geval van een acute levensbedreigende situatie tot het moment dat de professionele hulporganisaties aanwezig zijn en het van je overnemen.

Het resultaat

Na het volgen van deze opleiding is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongelukken, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Herhaling (BHV Herhaling) A20009

De Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening is een ééndaagse training waarin de in de BHV basis opleiding aangeleerde vaardigheden met betrekking tot reanimatie, kleine blusmiddelen en ontruiming worden herhaald en opnieuw worden geoefend.

Het resultaat

Na het volgen van deze BHV cursus is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongevallen, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Boek Ploegleider Bedrijfshulpverlening ISBN978-94-903796-64-3

In het boek Ploegleider Bedrijfshulpverlening wordt o.a. ingegaan op de specifieke taken en verantwoordelijkheden van een Ploegleider BHV.

ISBN978-94-903796-64-3

€ 14,10
excl. € 1,27 BTW
Bestellen
Toegevoegd aan winkelwagen
Meer info

Google pagina's