Cursus BHV Herhaling

Cursus BHV Herhaling - Cursus_BedrijfsHulpVerlening_Herhaling_(BHV_Herhaling)

Een Cursus BHV herhaling, is om het geheugen van een BHV-er op te frissen. In deze één daagse  cursus word herhaald wat een BHV-er hoort te weten. In een cursus BHV herhaling komen de volgende punten aan de orde, de reanimatie, kleine letsels en belangrijke ziektebeelden, zoals een hartinfarct. Daarnaast worden aangeleerde vaardigheden, zoals de stabiele zijligging en de van buik naar rug draaien, herhaald en geoefend. Heeft u nog niet voldoende informatie over deze cursus BHV herhaling, dan kunt u kijken op onze site wehbo.nl.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
E-learning Bedrijfshulpverlening A10022

Bespaar geld en tijd!! Met de innovatieve module E-learning voor de BHV van Aukes training en advies. In deze interactieve E-learning module leert u, in uw eigen tempo (ongeveer 2 tot 2,5 uur), alle basisbeginselen van de Bedrijfshulpverlening (BHV). Alle onderdelen uit de traditionele BHV opleiding komen aan bod. In deze innovatieve BHV E-learning doorlopen de cursisten 3 verschillende casussen.

Wat krijgt u als u deze opleiding koopt?

  • 1 jaar toegang tot de E-learning module op internet
  • Een dagdeel (3,5 uur) praktijktraining om alle vaardigheden onder de knie te krijgen
Prijs op aanvraag
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Cursus BedrijfsHulpVerlening Herhaling (BHV Herhaling) A20009

De Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening is een ééndaagse training waarin de in de BHV basis opleiding aangeleerde vaardigheden met betrekking tot reanimatie, kleine blusmiddelen en ontruiming worden herhaald en opnieuw worden geoefend.

Het resultaat

Na het volgen van deze BHV cursus is de cursist in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongevallen, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.

Prijs op aanvraag
Meer info

Google pagina's