Recherche

Diefstal van geld of goederen. Fraude met declaraties. Tijdfraude of ongeoorloofd ziekteverzuim. Herkent u deze gevallen?

Het recherchebureau van Aukes training en advies kan u in deze situaties bijstaan door betrouwbaar, objectief en gedegen onderzoek te doen. Ons bureau is een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend recherchebureau – POB 1535. Onze particulier onderzoekers zijn gescreend door de politie en hebben een wettelijke geheimhoudingsplicht. Zij hebben bovendien jarenlange ervaring opgedaan in het opsporen en afhandelen van fraude bij diverse winkelbedrijven.

Het recherchebureau van Aukes training en advies is met name gespecialiseerd in het doen van onderzoek binnen de detailhandel.


Onderzoeksproces
De onderzoekers van Aukes training en advies zorgen bij een opdracht voor de afhandeling van het gehele onderzoeksproces: 

  • Wij starten met een intakegesprek om samen met u als opdrachtgever te onderzoeken of er daadwerkelijk sprake is van fraude en op welke wijze wij het onderzoek het beste kunnen uitvoeren.
  • Tijdens het onderzoek houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van het onderzoek.
  • Na het onderzoek ontvangt u van ons een rapportage en adviseren wij u welke vervolgstappen u kunt ondernemen.
  • Indien gewenst interviewen wij verdachten en verzorgen wij de aangifte bij de politie.
  • Onze rapportage kunt u gebruiken in een strafrechtelijke/civiele procedure of ter ondersteuning bij een eventuele ontslagprocedure.