Sporthulpverlening (SHV)

 

Het is van levensbelang: in geval van nood alle aanwezigen op een sportaccommodatie adequaat in veiligheid brengen en indien nodig eerste hulpverlenen. Op veel sportverenigingen zijn er echter geen of onvoldoende mensen aanwezig die hiervoor zijn opgeleid. Ook de benodigde materialen - denk aan brandblussers, rookmelders, vluchtroutes, AED-apparaat – zijn vaak niet aanwezig of niet op orde of actueel.

Aukes training & advies wil graag een duidelijke rol in de maatschappij vervullen. Daarbij staat veiligheid boven alles en het belang van een actief en gezond leven centraal. Daarom zetten wij ons graag in om iedere sportvereniging te ondersteunen om altijd goede hulpverlening te kunnen garanderen.

Tegen een zeer gereduceerd tarief hebben wij een speciale training voor sportclubs ontwikkeld: sporthulpverlening (SHV). Een training op basis van E-learning. Op locatie verzorgen wij de praktische onderdelen als EHBO, AED en advies over SHV-hulpmiddelen.  


Doel
Na het volgen van deze opleiding zijn de deelnemers in staat om op verantwoorde wijze levensreddende handelingen te verrichten bij ongelukken, een reanimatie uit te voeren en een beginnende brand te bestrijden.


Programma

  • SHV-training via e-learning (theorie en praktijk op locatie)
  • EHBO-training op locatie
  • AED-training op locatie
  • Advies SHV-hulpmiddelen op locatie


Informatie
Wilt u meer weten over dit aanbod van Aukes training & advies voor uw sportclub, neem dan contact op met ons. Via e-mail of telefonisch.